Gyakran Ismételt Kérdések

Ezen az oldalon választ kapsz a leggyakrabban felmerült kérdésekre!

Szállítási módok.

Milyen szállítási lehetőségek vannak?

Weboldalunkon jelenleg 3 módon tudjuk biztosítani a gyors, és problémamentes termékátvételt. Amennyiben Kecskemét és vonzáskörzetében élsz, lehetőséged van személyes átvételre előre megbeszélt helyen és időpontban. Továbbá Fizetési mód függvényében lehetőséged van utánvétes vagy előreutalásos szállításra, amit minden esetben egy logisztikai partnerünk teljesít.

Hova Szállítunk?

Házhozszállítási szolgáltatásunk Magyarország teljes területét lefedi.

Mennyi idő mire megkapom a rendelésem?

Rendelésed kézhezvétele függ a gyártási folyamat leterheltségétől, normális esetben 2-3 nap a kézbesítési idő.

Fizetési Módok.

Milyen fizetési módok elérhetőek?

Választhatsz utánvételes (készpénz / bankkártya), vagy bankkártyás fizetési módok között.

Biztonságos az Online fizetés?

Weboldalunkon 100%-os biztonságban tudhatod bankkártyád adatait, a biztonságos fizetést a Magyar Nemzeti Bank által is jóváhagyott Stripe fizetési rendszeren keresztül teheted meg.

Rendelés és visszaküldés.

Hogyan adhatom le a rendelésem?

Rendelésed a kiválasztott telefontok, Falmatrica, vagy Fali kép termékoldalán a kosárba adom gomb megnyomása után a pénztár oldalon véglegesítheted adataid kitöltésével.

Hogyan tudom visszamodnani a rendelésem?

Amennyiben valamilyen okból meggondolod magad, és szeretnéd lemondani a megrendelésedet azt megteheted Emailben, vagy a vásárlást megerősítő email-ben kapott linken keresztül. Bankkártyás fizetés esetén a lemondást követő 3 munkanapon belül megindítjuk az összeg visszatérítését.

Kell fiókot létrehoznom a rendeléshez?

Fiókot nem kell létrehoznod, viszont ajánlott, hogy a későbbiekben nyomon tudd követni rendeléseidet, és így akár extra bónuszokat is kaphatsz!

Van nyomonkövetés a szállításhoz?

Jelenleg sajnos nem áll rendelkezésünkre ilyen információ, viszont igyekszünk ezt javítani!

Hogyan tudom visszaküldeni a rendelésem?

Ritka esetekben előfordulhat, hogy hibás terméket kaptál, ebben az esetben elnézésedet kérjük! Vedd fel velünk a kapcsolatot itt, a kapcsolat oldalon az űrlap kitöltésével, vagy az oldalunkon található Email címen keresztül (kapcsolat@trinityforce.hu).